top of page
gasketels_banner.jpg

Gascondensatieketel

Gascondensatieketels bieden een optimaal energierendement met een zuinig verbruik.

Een condensatieketel of hoogrendementsketel is de meest gekozen optie als het gaat over de centrale verwarming van een woning. Deze maakt optimaal gebruik van de geleverde energie. De waterdamp die vrijkomt bij de verbranding van  aardgas, wordt omgezet in warmte-energie en gaat zo niet verloren via de schoorsteen. Door de werking van een condensatieketel geniet je van lagere stookkosten en woon je milieubewuster, omdat er minder energie nodig is.

We bieden heeft een uitgebreid gamma condensatieketels, met zowel wandketels als compacte vloerketels.

Een gascondensatieketel heeft meerdere voordelen :

  • Rendement van boven de 100%
    Door hun condenserende werking, behalen condensatieketels een rendement tot wel 109%. Hoe een rendement boven de 100% kan zijn? Doordat de vrijgekomen condensatie wordt omgezet in energie, wordt er meer in warmte omgezet dan het aardgas. Zo is het rendement hoger dan 100%.

  • Goed voor het milieu en je portemonnee
    Condensatieketels leveren een hoog rendement op. Dit hoge rendement zorgt ervoor dat je minder energie nodig hebt om je huis en je water te verwarmen. Zo bespaar je geld op je energierekening en ben je ook nog eens milieuvriendelijker. Twee vliegen in één klap!

  • Subsidieregeling condensatieketel
    Een bijkomend voordeel bij het kopen van een condensatieketel is de eenmalige vergoeding of subsidieregeling waarvoor je in aanmerking komt. De overheid wil graag dat burgers bewuster en milieuvriendelijker leven en dit is waarom onder andere deze regeling er is. De hoogte van dit bedrag ligt tussen de € 450 en € 800.

viessmannlogo_small.png

Contacteer ons vrijblijvend voor informatie over het plaatsen van een gascondensatieketel.

Wij berekenen welke ketel U precies nodig heeft ,om Uw oude gasketel te vervangen ,een grotere gasketel te plaatsen , of een nieuwe gasketel te plaatsen.

bottom of page