top of page

Over ons

Passie in verwarming en energie

Wij zijn een familiaal bedrijf die weinig uitdagingen uit de weg gaan , toekomstgericht gebruikmakende van de nieuwste beproefde producten om een betrouwbare , zuinige en rendementsvolle installatie te bekomen.

Wij staan heel dicht bij de fabrikant teneinde de juiste producten op de juiste plaats te kunnen installeren.

Geschiedenis

Als zestienjarige begon ik met mijn opleiding als leercontract in de verwarmingswereld als monteur van verwarming.

Niet veel later maakte ik al de schakel om ook regeltechnieken te gaan bijstuderen.

Na 12 jaar te hebben gewerkt in dezelfde firma waar ik zowel huishoudelijk als industriële installaties maakte, besloot ik om bij de fabrikanten te gaan werken waar ik enorm veel heb bijgeleerd.

Tot in april 2008 hebben mijn vrouw en mezelf besloten om zelfstandige te worden in bijberoep en onze firma werd geboren als Haachtse VerwarmingsTechnieken.

Het was al snel duidelijk dat wij de omschakeling naar een volledig zelfstandige activiteit niet langer konden uitstellen door de vele aanvragen die wij kregen.

In juni 2008 gaven we dan onze volledige aandacht aan onze zelfstandige activiteit.Tegen het einde van 2008 veranderde we onze firma in een BVBA, dewelke nog steeds actief is.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verwarming en sanitair, zowel voor particuliere als voor niet residentiële klanten.

Uiteraard zijn wij mee gegroeid met de nieuwste technieken zoals de zonneboilers, warmtepompen en de nieuwste technologieën uit de verwarmingswereld.

Ook maken wij van uw oude badkamer een volledig nieuwe badkamer.

bottom of page